Steed 5

Hover H6

Steed 5 je moderno, lako, komercijalno vozilo iz kategorije pikup, koje postavlja trendove za automobile iz svog segmenta.

Steed 5 može da odgovori zahtevima kupca na najracionalniji način. Ovo je ne samo vozilo za rad i otežane uslove eksploatacije, već je i automobil za zadovoljstvo.

Standardna oprema podrazumeva: klima uređaj, ABS+EBD, vazdušne jastuke, centralno zaključavanje, felne od lake legure veličine 16*, dnevna svetla, audio uređaj sa MP3 i komandama na upravljaču i drugo. Izuzetno povoljna cena, bogata standardna oprema, visoka funkcionalnost i odlične vozne karakteristike dovele su Steed 5 na prvo mesto po prodaji u velikom broju zemalja. Navešćemo samo neke od njih: Steed je broj jedan u Kini, Italiji, Australiji i Južnoj Africi.

Great Wall H6 je SUV poslednje generacije.
Elegantnih linija i modernog dizajna privlači pažnju na prvi pogled, a prostran i znalački dizajniran enterijer dodatno pojačavaju prvi utisak i pretvaraju H6 u vozilo za poželeti.

H6 je podesan, ne samo za gradsku vožnju, već i za uslove vožnje van glavnih puteva, kada će vas dovesti do omiljenog izletišta ili vaše vikendice.

H6 je zaslužio 5 zvezdica na C/NCAP testu bezbednosti u Kini, što je pored bogate opreme i savremenog dizajna i motora poslednje generacije, svakako jedan od razloga zašto je H6 dobio nagradu „Model godine“ u Kini za 2012. godinu.

Potvrda da je nagrada stigla u prave ruke i da je dodeljena sa razlogom jeste činjenica da je H6 najprodavaniji SUV u Kini u svakoj godini od svog pojavljivanja.